https://www.funidelia.si/carrito

Pravno obvestilo

Pravno obvestilo

Funidelia.si belongs to:

FUNIGLOBAL DEVELOPMENT S.L.
Edificio WTCZ, Calle Poetisa María Zambrano nº 31, Torre Este, Planta 16, 50018 Zaragoza - Spanien
E-Mail info@funidelia.si

Generalni direktorji::

Carlos Larraz Nasarre, Antonio Escartín Villellas

FUNIGLOBAL DEVELOPMENT S.L. je španska družba z omejeno odgovornostjo, vpisana v register podjetij v Zaragozi, letnik 4257, dokument 24, stran Z-63129, druga registrska identifikacijska številka za DDV: ESB22370902.


Pogoji prodaje

Trenutni splošni prodajni pogoji urejajo spletno stran www.funidelia.si, od tega je lastnik FUNIGLOBAL DEVELOPMENT S.L.

Ti pogoji določajo pravice in obveznosti vseh uporabnikov FUNIDELIA v zvezi z izdelki in storitvami, ki so na voljo na naši spletni strani “www.funidelia.si”.

Ti pogoji so za nas prav tako pomembni kot tudi za vas, saj so bili zasnovani tako, da med nami ustvarijo pravno zavezujoč sporazum, ki ščiti pravice strank in pravic podjetja.

Priporočamo, da preberete trenutne pogoje naše politike zasebnosti.

Z uporabo našega spletnega mesta www.funidelia.si ali z oddajo naročila ste zavestno zavezani tem pogojem in naši politiki zasebnosti. Če se ne strinjate z vsemi pogoji ali našo politiko zasebnosti, ne bi smeli oddati naročila.

Ti pogoji se lahko spremenijo in jih je treba prebrati vsakič, ko oddate naročilo.

Z naročilom na “www.funidelia.si” se popolnoma strinjate s cenami, opisom izdelka v času prodaje in splošnimi prodajnimi pogoji, ki bodo edini veljavni pogoji po zaključku pogodbe.

Strinjate se, da boste spletno mesto “www.funidelia.si” uporabljali izključno za oddajo pravno veljavnih naročil ali povpraševanj. Prav tako ste dolžni pravilno in resnično razkriti svoj e -poštni naslov, poštni naslov in/ali druge kontaktne podatke, hkrati pa se zavedati, da lahko te podatke uporabimo za stik z vami, če je to potrebno (glejte: naš pravilnik o zasebnosti). Če nam ne posredujete vseh potrebnih podatkov, ne bomo mogli obdelati vašega naročila.

Z oddajo naročila na “www.funidelia.si” potrjujete, da ste v celoti pooblaščeni za uporabo kreditne kartice, če se odločite za uporabo tega plačilnega sredstva. Naročila na “www.funidelia.si” lahko obdelujejo samo tisti, ki imajo potrebno pravno sposobnost podpisovanja pogodb v zvezi z blagom in storitvami na tem spletnem mestu.

Za oddajo naročila sledite postopku spletnega nakupa do plačila.

Po tem boste prejeli e -poštno sporočilo s potrditvijo prejema vašega naročila. Upoštevajte, da to ne pomeni, da je bilo vaše naročilo sprejeto, ampak da ste nam poslali zahtevo za nakup enega ali več naših izdelkov. Vsa naročila so predmet naše potrditve. Naročilo bomo potrdili tako, da vam pošljemo e -poštno sporočilo, da so izdelki poslani (potrditev pošiljanja).

Kupoprodajna pogodba med Funidelijo in stranko se formalizira šele po pošiljanju tega odpremnega potrdila.

Za pogodbo se uporabljajo samo izdelki, vključeni v potrditev odpreme.

Ne bomo dolžni ponuditi nobenega drugega izdelka, ki je morda vključen v naročilo, dokler vam ne pošljemo potrditve odpreme navedenega izdelka.

FUNIDELIA bo po svojih najboljših močeh zadovoljila vse stranke glede povpraševanja po izdelkih. Vsa naročila pa so odvisna od razpoložljivosti samega izdelka. Če se pojavijo težave z dobavo ali če so izdelki razprodani, si pridržujemo pravico predlagati podobne izdelke enake kakovosti, ki so trenutno na voljo. Če ne želite naročiti katerega od teh predlaganih izdelkov, vam bomo vrnili denar za izdelke, ki niso na voljo.

Dostava izdelkov

FUNIDELIA se zavezuje, da bo svoje izdelke v brezhibnem stanju dostavila na naslov za dostavo, naveden v obrazcu za naročilo.

Lahko zahtevate, da je vaše naročilo dostavljeno na drug naslov ali drugačno osebo kot naslov osebe, ki oddaja naročilo, vendar le, če naslov za dostavo spada na naše območje dostave.

Dostava ne bo izvedena na oddaljene naslove ali na lokacije izven našega območja dostave. Funidelia si zato pridržuje pravico, da zavrne dostavo na vsa področja, kjer obstaja velika nevarnost napake pri dostavi.

Z namenom zagotovitve naše dostave bi bili hvaležni, če nam posredujete naslov, ki lahko sprejme dostavo v delovnem času.

FUNIDELIA obdeluje dostavo prek priznanih dostavnih podjetij, kot sta GLS ali DHL. Morda bomo uporabili druga/nova podjetja, ne da bi o tem obvestili svoje stranke.

FUNIDELIA bo stranki dala na voljo vse podrobnosti o dostavi. To je številka za sledenje in podjetje, ki bo izvedlo njihovo naročilo, tako da se lahko obrnete neposredno na njih glede trenutne lokacije vašega naročila.

Dostava blaga bo potekala na poštni naslov, ki ga navede kupec. V primeru, da je kupec odsoten ob dostavi, bo ostalo obvestilo z navodili, kako urediti novo dostavo, vendar tega ne moremo zagotoviti. V večini primerov vas bodo kontaktirali po telefonu. FUNIDELIA si pridržuje pravico do spremembe vrste dostave in prevoznega podjetja, ne glede na to, kaj je tukaj zajeto, če ne predvideva nobene škode ali škode na izdelku.

Stroški dostave bodo navedeni v zadnji fazi nakupa in bodo odvisni od izbrane prioritete, nujne ali običajne, ter lokacije naslova. Pogoji se lahko spremenijo.

V skladu s trenutnimi pogoji se razume, da so bili izdelki dostavljeni takoj, ko je bil njihov prevzem podpisan na dogovorjenem naslovu za dostavo.

ROK DOSTAVE

Funidelia deluje z različnimi časovnimi okviri glede na izdelek. Med postopkom nakupa pa boste lahko preverili napredek vsakega naročila.Oglejte si naš razdelek Dostava

Če katerega od zahtevanih izdelkov trenutno ni v našem skladišču, lahko dostava zamuja. O tem boste obveščeni takoj, ko bo nakup opravljen.

Nekateri izdelki na www.funidelia.si imajo drugačne roke dobave kot običajno, vendar bo to pravilno opisano na strani vsakega izdelka.

Ti časovni okviri so povprečno predvideni, zato je možno, da se lahko razlikujejo zaradi logističnih ali nepredvidenih razlogov.

Če iz kakršnega koli razloga ne moremo določiti predvidenega datuma dobave, vas bomo o tem obvestili in vam dali možnost, da z nakupom nadaljujete ali ne. Če se odločite za nadaljevanje, bo določen nov datum dostave. Če se odločite za preklic naročila, vam bomo vrnili celoten znesek nakupa. Upoštevajte, da ne dostavljamo ob nedeljah.

NEUSPEH PRI DOSTAVI

Lahko se pojavijo izredne okoliščine, na primer zamuda na zalogi, ki ovirajo dobavo izdelka v času potrditve naročila. V teh primerih boste obveščeni o razlogih za prekinitev običajnega postopka naročanja. Dobili boste nov datum dostave ali celotno vračilo celotnega zneska nakupa.

Cene, navedene na spletnem mestu “www.funidelia.si”, vsebujejo DDV, ki velja od dneva nakupa, vendar izključujejo stroške dostave in morebitne administrativne stroške, ki bodo dodani k skupnemu znesku.

Za več informacij o stroških dostave kliknite na Dostava.

Za več informacij o administrativnih stroških, ki nastanejo pri plačilnem sredstvu, kliknite Kako kupiti.

FUNIDELIA si pridržuje pravico, da kadar koli spremeni prodajne cene, navedene na www.funidelia.si, ki so lahko napačne.

Za več informacij o različnih načinih plačila in ustreznih administrativnih stroških glejte Načini plačila.

FUNIDELIA si pridržuje pravico do spreminjanja plačilnih sredstev z ustvarjanjem novih ali odpravljanjem obstoječih, brez ugovora stranke. Če pa sprememba plačilnega sredstva vpliva na že opravljeno naročilo, bo “www.funidelia.si” stopil v stik s stranko, da jo obvesti o tej spremembi in ji da možnost preklica.

VARNO PLAČILO Z VISA KARTICO ALI AMERICAN EXPRESS

Stroški se zaračunajo na spletu, ko so ustrezni podatki preverjeni prek plačilnega prehoda ustreznega finančnega subjekta.

Da bi zagotovili največjo varnost našega plačilnega sistema, www.funidelia.si uporablja varne sisteme vodilnih finančnih subjektov v e-poslovanju.

Na ta način se vaši zaupni podatki pošljejo v šifrirani obliki (SSL) neposredno ustreznemu subjektu. SSL šifrirni sistem, ki ga uporabljamo, zagotavlja najvišjo varnost in zaupnost pri pošiljanju vaših podatkov po omrežju.

Podatki o vaši kreditni kartici niso shranjeni v nobeni od naših baz podatkov. Uporabljajo se samo na virtualnem prodajnem mestu (POS) prodajnega mesta za varno plačevanje naših finančnih subjektov.

Kreditne kartice bodo predmet preverjanja in avtorizacije izdajatelja. Če zadevni izdajatelj ne more odobriti plačila, ne bomo odgovorni za zamudo ali napako pri dostavi in ​​ne bomo mogli z vami formalizirati pogodbe.

FUNIDELIA si pridržuje pravico preveriti osebne podatke, ki jih je predložila stranka, in sprejeti potrebne ukrepe (vključno s preklicem naročila), da zagotovi, da je kupljeno blago dostavljeno v skladu s podrobnostmi, navedenimi v naročilu.

Za več informacij o naši politiki vračanja glejte na Vračilo blaga.

FUNIDELIA ponuja garancijo v primeru napačne izdelave. Ta garancija ne krije napake ali pomanjkljivosti, ki nastanejo zaradi zlorabe izdelka.

V primeru okvare izdelka bo Funidelia izvedla ustrezna popravila, zamenjavo, popust na ceno ali razveljavitev pogodbe, katere stroški bodo za stranko brezplačni. Funidelia bo za napačne izdelke odgovorna dve leti od datuma dobave. Kupec mora o napakah na izdelku obvestiti Funidelijo v dveh mesecih po odkritju napake.

Vrnjeni izdelek mora spoštovati zgoraj omenjene določbe politike vračila.

Garancija ne velja za okvare ali okvare, ki so posledica zunanjih dejavnikov, nesreč, zlasti električnih nesreč, obrabe, zlorabe in neupoštevanja navodil izdelka, kot jih je navedel ponudnik.

Za izdelke, ki jih je spremenila ali popravila stranka ali katera koli druga oseba, ki jih ponudnik ni pooblastil, garancija ne velja.

Za več informacij ali kakršna koli vprašanja se obrnite na nas preko kontaktnega obrazca.

Odgovornost družbe FUNIDELIA v zvezi z nakupi izdelkov na “www.funidelia.si” bo strogo omejena na ceno izdelka in ne bo zajemala manjših napak ali opustitev, ki bi lahko nastale, če so upoštevani vsi potrebni varnostni ukrepi.

FUNIDELIA ne odgovarja za materialno škodo, ki bi lahko nastala zaradi zlorabe njihovih izdelkov. To velja tudi za možne spremembe dobaviteljev v izdelkih.

FUNIDELIA ne prevzema odgovornosti za posredno škodo, izgubo pri poslovanju ali brezposelnost, ki jo utrpi stranka ali tretja oseba, tudi če je FUNIDELIA predvidela omenjeno škodo, izgubo ali nazadovanje.

Ob upoštevanju posledic prejšnjih odstavkov finančna odgovornost FUNIDELIA v skladu s trenutnimi splošnimi pogoji ne more presegati skupnega zneska, plačanega ob nakupu, ne glede na vprašanje.

Določbe, določene v tej klavzuli, ne bodo vplivale na pravice potrošnika, priznane z zakonom, niti na njihovo pravico do odstopa od pogodbe.

Te splošne pogoje ureja špansko pravo. Obe strani se lahko svobodno posvetujeta s sodišči v Zaragozi, da bi rešili spore ali se odrekli kateri koli drugi pristojnosti.

Elementi te spletne strani so zasnovani z namenom, da ponujajo prodajo izdelkov, ki jih prepozna FUNIDELIA.

Vse ilustracije, modeli, simboli, grafike, fotografije, slike in kateri koli drugi elementi, ki so del spletnega mesta, so izključno last FUNIDELIJE ali pa jih licencira uradni dobavitelj.

Naše stranke obveščamo, da so pravice družbe FUNIDELIA glede vsebine, oblikovanja in izvorne kode te spletne strani zaščitene v skladu z veljavno špansko in mednarodno zakonodajo o intelektualni in industrijski lastnini.

®Funidelia je registrirana blagovna znamka.

Vsaka popolna ali delna reprodukcija te spletne strani in njene vsebine, tudi preko hiperpovezave, brez pisnega dovoljenja FUNIDELIJE je strogo prepovedana.

Poleg tega je kopiranje, razmnoževanje, prilagajanje, spreminjanje, distribucija, komercializacija, javno komuniciranje ali katero koli drugo dejanje, ki krši veljavno špansko in/ali mednarodno zakonodajo v zvezi z industrijsko in intelektualno lastnino, na primer nedovoljena uporaba vsebine spletnega mesta, strogo prepovedano.

FUNIDELIA ne zahteva nobenega implicitnega pooblastila ali licence za pravice intelektualne in/ali industrijske lastnine vsebine, objavljene na njihovi spletni strani www.funidelia.si.

Ustrezni predpisi zahtevajo, da je del informacij, ki si jih izmenjamo z vami, zapisan. Z uporabo našega spletnega mesta www.funidelia.si se strinjate, da je velik del naše izmenjave informacij/dopisovanja elektronski.

Kontaktirali vas bomo po e -pošti.

Pogodbeno se strinjate z elektronskim dopisovanjem in se zavedate, da bodo vse pogodbe, obvestila, informacije in druge izmenjave podatkov, ki vam jih posredujemo, v elektronski obliki in da so v skladu z zakonskimi zahtevami pisne korespondence.

Ta pogoj ne vpliva na vaše zakonsko priznane pravice.

Obvestila, ki nam jih pošljete, je treba opraviti z uporabo obrazca za stik. V skladu s prej določenimi pogoji, razen če ni drugače določeno, lahko z vami komuniciramo po e -pošti ali pošti.

Kadar koli mora uporabnik razkriti svoje osebne podatke, bo obveščen o politiki zasebnosti.

Z registracijo na naši spletni strani vaši osebni podatki postanejo del naše baze podatkov in se uporabljajo izključno za prodajne in statistične namene.

Zbiranje in ravnanje z osebnimi podatki bo ves čas potekalo v skladu z načeli in obveznostmi Temeljnega zakona o zasebnosti podatkov, 15/1999 z dne 13. decembra, pa tudi v skladu z razvojnimi predpisi in določbami, omenjenimi v naši politiki zasebnosti.

Ti pogoji so sestavni del naših splošnih prodajnih pogojev.

Za več informacij obiščite naš razdelek o zasebnosti in varnosti.

Vaši komentarji in predlogi so nadvse dobrodošli. Pošljete jih lahko preko kontaktnega obrazca.

Top