https://www.funidelia.si/carrito

Politika zasebnosti

Politika zasebnosti

Varstvo podatkov je stvar zaupanja in vaša zasebnost je za nas izjemnega pomena, zato smo našo politiko zasebnosti prilagodili veljavni zakonodaji o varstvu podatkov v Španiji (in Evropi). Funidelija izjavlja, da je v skladu z Uredbo (EU) 2016/679 Evropskega parlamenta in Sveta z dne 27. aprila 2016 o zaščiti posameznikov pri obdelavi in prostem pretoku osebnih podatkov.

Funidelia.si je v pristojnosti Funiglobal Development S.L., (v nadaljevanju FUNIDELIA), ki je španska družba z omejeno odgovornostjo, registrirana v registru trgovskih dobrin v Zaragozi, letnik 4257, Folio 24, list Z-63129, 2. vnos in z davčno identifikacijsko številko ESB22370902. Njen sedež je na naslovu Edificio WTCZ, Calle Poetisa María Zambrano nº 31, Torre Este, Planta 16, 50018 Zaragoza - Španija. Lahko nas kontaktirate preko našega kontaktnega obrazca.

Osebni podatki, ki jih morate posredovati Funideliji (in ki jih Funidelija obdrži ), so vaše ime in priimek, e-poštni naslov, naslov za dostavo in izstavitev računa, telefonska številka, kupljeni artikli ter znesek in način plačila (samo izbran način , brez bančnih podatkov). Ti podatki so potrebni za izpolnitev pogodbe, sklenjene z vami. Kadar koli lahko zahtevate njen popravek, brisanje ali odpravo v okviru pristojne zakonitosti.

Funidelia zagotavlja, da bodo vaši podatki obravnavani na zakonit, lojalen in pregleden način. Zbrani bodo za posebne, izrecne in zakonite namene, razložene v tem pravilniku o zasebnosti, in se bodo uporabljali samo z vašim soglasjem. Soglasje lahko kadar koli umaknete.

Podjetje Funidelia uporablja podatke, ki jih posredujete, za upravljanje pogodbenih odnosov, ki so vzpostavljeni z vami. (Poslati naročilo pravilni osebi in naslovu, upoštevati vse vaše zahteve ali vprašanja, poslati vse potrebne informacije o nakupih in vam posredovati informacije o izdelkih Funidelia). S temi informacijami lahko izboljšamo tudi vašo spletno uporabniško izkušnjo, tako da vam prikažemo izdelke, ki so povezani z vašimi interesi. Na podlagi posredovanih informacij Funidelia ustvarja komercialne profile z namenom ponuditi prilagojeno oglaševanje potrebam svojih uporabnikov (ponovno trženje) ter pošiljanje komercialnih sporočil, promocij in popustov (glasila), ki so bolj osredotočeni na njihove interese , pod pogojem, da so z njihove strani predhodno izrecno sprejeti.

Posredovani podatki se bodo hranili toliko časa, odvisno od namena obdelave. V primeru komercialnih sporočil se bodo ohranila le s soglasjem zainteresirane strani in če ta ni zahtevala njihovega izbrisa. V primeru uporabnih podatkov za izpolnitev poslovnega razmerja se ti hranijo v zahtevanem zakonskem obdobju.

Podatki se bodo zbirali izključno za zakonite namene, navedene tukaj, in ne bodo nadaljno obdelani na način, ki ni v skladu s temi nameni.

V zvezi s tem vas obveščamo, da zaradi spoštovanja pogodbe (za pošiljanje naročila) ali za obveščanje o možnih incidentih med postopkom, lahko prejmete v zvezi s tem sporočila na način, ki ste ga navedli (e-pošta ali po telefonu). Takšni ukrepi so nujno potrebni za pravilno upravljanje pogodbe. V tem smislu torej, dokler postopek ni končan, ne boste mogli nasprotovati obdelavi vaših podatkov, ker če nam teh podatkov ne posredujete, ne bomo mogli upoštevati našega dela, dogovorjenega v prodajni pogodbi.

Prav tako, če potrdite polje, ki ustreza soglasju za prenos vaših podatkov v komercialne komunikacije, nas pooblastite, da vam pošiljamo promocijska sporočila informativne narave, popuste in promocije, prilagojene vašim interesom. Na enak način lahko prekličete to soglasje, preprosto in brezplačno, v pisni obliki na Funiglobal Development S.L. Calle Bari, 28. Nave H, Plataforma Logística Plaza, 50197, Zaragoza - Španija ali preko našega kontaktnega obrazca.

Skratka, pravna podlaga, na kateri temelji zakonita obdelava vaših osebnih podatkov, temelji na potrebi po takšni obdelavi za izvedbo kupoprodajne pogodbe, sklenjene z vami. Zanaša se tudi na potrebo po obdelavi podatkov za pošiljanje komercialnih sporočil na podlagi vašega soglasja in na zakonite interese Funidelije (statistični nameni, raziskave trga, raziskave itd.), seveda če ne prevladajo nad vašimi pravicami ali interesi .

Funidelia predvideva, da je podatke vnesel uporabnik ali oseba, ki jo je uporabnik pooblastil, ter da so pravilni in točni. Na vas je, da posodobite svoje podatke. Zato ste odgovorni za točnost podatkov in Funidelija ne bo odgovorna za netočnost osebnih podatkov njenih strank. Če se strinjate z našo politiko zasebnosti, izjavljate, da so vse informacije, ki nam jih posredujete, resnične in da ste izključno odgovorni za kakršno koli škodo, ki bi jo s temi podatki lahko povzročili družbi Funidelia.

Strogo prepovedano je pošiljanje osebnih podatkov prek te spletne strani uporabnikom, mlajšim od 16 let. Zato nam, če posredujete osebne podatke prek te spletne strani, jamčite, da ste stari 16 let ali več.

Sprejetje te politike zasebnosti je obvezno tako za nakup v Funideliji kot za pošiljanje kakršnih koli vprašanj preko kontaktnega obrazca. Z enostavnim obiskom spletnega mesta uporabniki ne posredujejo nobenih osebnih podatkov in tega niso dolžni storiti. Stranke in uporabniki se strinjajo, da bodo brskali po spletnem mestu in pravilno uporabljali vsebino ter da proti njim ne bodo izvajali goljufivih dejanj.

Posredovani podatki se lahko zakonito posredujejo našim ponudnikom storitev, ki se nahajajo znotraj in zunaj Evropskega gospodarskega prostora (EGP). Tiste, ki se nahajajo zunaj EGP, zajema ščit zasebnosti (ko so v ZDA) ali druge pravne podlage. Ti ponudniki storitev so lahko na primer transportna podjetja ali tretje osebe, ki v imenu Funidelije pošiljajo osebno poslovno komunikacijo, poleg drugih nalog po zakonu.

Funidelia se zavezuje, da bo ohranila največjo zaupnost podatkov, ki nam jih posredujete, in jih uporabljala samo za navedene namene. V skladu z veljavno zakonodajo o varstvu podatkov se Funidelia strinja, da bo sprejela ustrezne ravni varnosti podatkov, ki jih posredujejo njene stranke, poleg tega pa namestila vsa sredstva in ukrepe, ki so ji na voljo za preprečevanje izgube, zlorabe, spremembe, nepooblaščenega dostopa in odstranitve le -teh.

V podjetju Funidelia uporabljamo tehnologijo SSL, ki nam omogoča šifriranje podatkov, ki nam jih posredujete, in preprečevanje dostopa tretjih oseb do njih. Najpomembnejša zaščita pa je vaše geslo. Gesla nikoli ne dajajte tretji osebi in preprečite dostop do svojega računa.

Podatki, ki jih posredujete, bodo uporabljeni samo za obdelavo naročil in izboljšanje naših storitev, vendar jih nikoli ne bomo posredovali tretjim osebam brez vašega predhodnega soglasja.

Imate pravico zahtevati dostop do osebnih podatkov, ki jih imamo o vas. Na enak način imate pravico zahtevati njihov popravek, zavrnitev ali omejitev njihove obdelave, pa tudi nasprotovanje njihovi uporabi ali prenosljivosti vaših podatkov kadar koli, če le -ti niso več potrebni za namene, za katere so bili zabeleženi (zlasti sklepanje prodajne pogodbe, pošiljanje oddanega naročila).

Vaše pravice so naslednje:

  • Pravica do ugovora. Proti obdelavi vaših podatkov lahko ugovarjate tako, da prekličete soglasje, ki ste ga dali predhodno. Tako vaših osebnih podatkov ne bomo obdelovali v komercialne namene. Poslana bodo samo sporočila, ki so nujno potrebna za izpolnitev pogodbe ali obvestilo o vsakem incidentu v postopku.
  • Pravica do dostopa. Imate popoln dostop do vseh informacij, ki jih imamo o vas in namenov, ki smo vam jih dali, tako za vaše lastne namene kot za komunikacijo s tretjimi osebami, bodisi iz pravnih razlogov bodisi z vašim predhodnim soglasjem.
  • Pravica do popravka. Podatke lahko spremenite in jih posodobite, kadar želite.
  • Pravica do prenosljivosti. Imate pravico, da te podatke enostavno prenesete iz svojega uporabniškega računa.
  • Pravica do zavržka. Lahko zahtevate preklic svojih podatkov, ko je izpolnjen zakonski rok hrambe, določen z veljavnimi predpisi.

Če želite uporabiti katero koli od teh pravic, se morate obrniti na nas prek sporočila preko našega kontaktnega obrazca ali po pošti na Funiglobal Development S.L. Calle Bari, 28. Nave H, Plataforma Logística Plaza, 50197, Zaragoza - Španija. Če želite to narediti, morate priložiti fotokopijo osebne izkaznice.

Obveščamo vas tudi, da se lahko pritožite pri pristojnem nadzornem organu za varstvo podatkov, če menite, da niste zadovoljni z uveljavljanjem svojih pravic. Če želite izkoristiti to pravico, pojdite na: edps.europa.eu

Politika zasebnosti Funidelia je prilagojena zakonodaji, ki velja v Španiji (in Evropi) o varstvu podatkov (Uredba (EU) 2016/679 Evropskega parlamenta in Sveta z dne 27. aprila 2016). Občasno lahko spremenimo ali prilagodimo kateri koli izraz v naši politiki zasebnosti, seveda v skladu z veljavno zakonodajo in predpisi. Priporočamo, da pred oddajo naročila občasno preberete to politiko zasebnosti, da boste vedno obveščeni.

Top