Disneyeve princese Kostumi

Živite svojo pravljico s kostumi Disney Princess . Ti čarobni kostumi za dekleta in ženske vam bodo sanje uresničili, saj nikoli niste prestari za sanje!

Postanite princesa, ki ste si jo vedno želeli biti s pomočjo teh čarobnih Disneyjevih kostumov . Imamo celo paleto, od večne klasike do najsodobnejše.

Če imate radi živali in petje ter imate prijatelje, ki se želite pridružiti zabavi, razmislite o naših kostumih Sneguljčica in sedem palčkov . Če so vam rekli, da ste lepi znotraj in zunaj in imate radi dobro knjigo, je naš kostum Beauty and the Beast popoln kostum Disney Princess za vas.

Naš kostum Rapunzel vam bo dal tiste dolge majice, ki ste si jih vedno želeli, kostum Vaiana pa je kot nalašč za pustolovska in avanturistična dekleta. In če je morje vaš drugi dom, je kostum Ariel kostum za vas. Če imate radi snežake in vse zime, se na naslednji kostumski zabavi pokažite v kostumu Frozen , kot sta Elsa ali Anna. Če pa vaša prava posebnost spi, poskusite naš kostum Aurora ali Sleeping Beauty ali naš kostum Maleficent, če ste najraje negativci.

Zdaj je vse, kar morate storiti, izbrati velikost in kostum za vaše deklice ali ženske Disney Princess bo na poti. Ne pozabite dodati nekaj osnovnih dodatkov, s katerimi boste zaključili svoj videz, kaj bi Pepelka brez svojih steklenih copat?

Če imate deklico, ki je nora na svet princese, ji pomagajte organizirati lastno tematsko zabavo ali rojstni dan Disney Princess: poiščite krožnike, prtičke, skodelice, girlande, piñate in še veliko več okraskov Princess party .

Na Funideliji vas čakajo vse Disneyjeve princese, tako da lahko prevzamete glavno vlogo in oživite njihove zgodbe.

https://www.funidelia.si/carrito
Razvrsti po:
: 85 najdenih izdelkov
Kratko:
Vaše iskanje:
    Top