Disney Kostumi

Odkrijte čarovnijo Disneyja z našimi Disneyjevimi kostumi , saj nikoli ni prepozno, da se podate na pustolovščino!

Povsem nov svet, poln kostumov iz vaših najljubših Disneyevih filmov in likov: Elsa in Anna iz zamrznjenih, Sneguljčica , Lepotica in zver, Pepelka, Rapunzel, Vaiana kostumi ... Na voljo imamo tudi kostume za vse znane Disneyjeve zlikovce oz. njihovih otrok, kot so potomci in sama Maleficent .

Poleg kostumov Disney Princess boste našli tudi kostume za druge Disneyjeve priljubljene: Iskanje Nemo, Zgodba o igračah (Woody, Buzz, Jessie, plastični vojaki), Winnie the Pooh, Tinkerbell in Alice in Wonderland (Mad Hatter in Queen of Hearts).

Tudi iz naše kolekcije ne sme manjkati najbolj Disneyjev lik ... brskajte po ušesih in kostumih Mickey Mouse ali kostumih Minnie Mouse in se lokirajte za simpatičen kostum, odličen za vsako zabavo.

Bodite naš gost! Priredite pristno Disneyjevo krasno pojedino z najbolj smešnimi Disneyjevimi kostumi za odrasle in otroke in postanite najljubši lik. Na Funidelii boste našli tudi ogromno izbiro Disneyjevega blaga in daril, ki jih bo oboževal vsak oboževalec: majice, vrči in funkosi in še veliko več!

https://www.funidelia.si/carrito
Razvrsti po:
: 179 najdenih izdelkov
Kratko:
Vaše iskanje:
    Top