Kruela Kostumi

Zloben, res hudoben, a s slogom in krznenimi plašči. Če ste nočna mora mladičkov, stopite s kostumi Cruella De Vil .

Njeni krzneni plašči, dolga cigareta in črno-beli lasje jo podarijo. Cruella de Vil je največja nočna mora Dalmatincev in eden najbolj groznih likov iz vseh pripovedk.

Zelo bogata in izjemno tanka ženska, tako pritrjena na krznena oblačila. Skupaj s 101 Dalmatinci je Cruella de Vil glavni junak in negativec klasičnega romana Dodieja Smitha.

V našem katalogu poiščite veliko raznolikost kostumov Cruella de Vil, s katerimi boste najbolj navdušeni (in sprevrženi) zabave. Če raje naredite domačo modno obleko Cruella de Vil (vendar brez živalske kože, prosim), jo lahko dopolnite s črno-belo lasuljo ali kakšnim drugim dodatkom, ki izboljša videz. Na voljo imamo kostume za vse, s seksi različicami in tudi Disneyjevo prikrivanje Cruella de Vil, ki temelji na Disneyjevi različici (z belim plaščem, rdečimi rokavicami in črno tesno obleko) ali na podlagi ljudske pravljice.

Uživajte v perverzni noči z edinstvenim videzom. Naši kostumi Cruella de Vil za odrasle so popolna ideja za karneval, domišljijsko obleko ali celo noč čarovnic.

https://www.funidelia.si/carrito
Razvrsti po:
: 9 najdenih izdelkov
Kratko:
Vaše iskanje:
    Top