Mala morska deklica Kostumi

Ste se že kdaj vprašali, kako bi bilo živeti pod morjem? Ti kostumi Ariel Little Mermaid vam bodo morda le pomagali ugotoviti! So najbolj izvirni kostumi morske deklice v morjih.

Naši kostumi Ariel se bodo počutili kot Disneyjeva morska deklica, ki sanja o dogodivščinah na zgornjem svetu. Vendar ne skrbite, nismo kot morska čarovnica, zato vas ne bomo prosili, da odpoveste svoj glas za kostum Little Mermaid!

Ta kostum za dekleta in ženske odlikuje sijoče turkizno krilo s polnostjo na dnu, ki posnema ribjo peč. Z vrha sivke se izstopa dolga rdeča lasulja, zato se prepričajte, da jo boste dobili, da boste lahko Disneyjev film Ariel žive slike.

Poleg kostumov Male morske deklice imamo tudi kostume Disneyja Uršule, hudobne čarovnice iz morskih globin, ki v Disneyjevem filmu nagovarjajo Ariel, da bi se odpovedala glasu, da bi detronizirala kralja Tritona. Kostum Disneyja Uršule odlikuje črno in vijolično krilo ter kratka lasulja z belimi lasmi.

Poiščite popolne kostume Disney Princess Ariel za dekleta in ženske iz Disneyeve male morske deklice ter tudi modne obleke po izvirni pravljici.

Zabavajte se in zaživite na tisoče avantur pod morjem!

https://www.funidelia.si/carrito
Razvrsti po:
: 8 najdenih izdelkov
Kratko:
Vaše iskanje:
    Top