Harry Potter Magične palčke

Lumos , Alohomora , Wingardium Leviosa ali Expecto Patronum so napevi, ki jih zaradi teh palic Harryja Potterja ne boste skrivali. Če ne čakate, kaj bi storili, medtem ko čakate na vaše pismo o Hogwartsu, vadite najbolj znane uroke čarobnega sveta s palico Harryja Potterja, Hermione, Rona, profesorja Snapea in celo Voldemortove palice.

V Funideliji imamo vse palice Harryja Potterja in Fantastične zveri, tako da jih lahko dodate v svojo zbirko in tako dopolnite svoj kostum Harryja Potterja . Ne bo zloveščega čarovnika, ki bi se vam lahko uprl z eno in edino starejšo palico . S palico Hermione boste superzvezdniki pri izgovarjanju Wingardium Leviosa . In če ste, podobno kot mi, pogumni in mislite, da strah pred imenom samo poveča strah pred tistim, ki ga kliče to ime, zgrabite se za palico Voldemorta in vsem pokažite, da ste lahko eden najmočnejših čarovnikov iz čarobnega sveta brez " odhaja ".

Na voljo imamo široko paleto uradnih daril in izdelkov Harry Potter, ki so navdušeni za vse lončarske glave . Od Gryffindorjevih, Slytherinovih ... tunike do vseh Harry Potterjevih palic. Vključno s prižigom Harry Potterjeve palice, tako da se bodo vaši uroki vedno izkazali pravilno in da nihče ne misli, da ste samo moglec .

Nikomur ne dovolite, da na vas ukaže urok Konfundusa ! Kupite svojo palico Harryja Potterja ali katerega koli drugega lika, ki vam je najbolj všeč!

https://www.funidelia.si/carrito
Razvrsti po:
: 44 najdenih izdelkov
Kratko:
Vaše iskanje:
    Top