Elena od Avalorja Kostumi

Vzemite si svoje čarobno žezlo in postanite najbolj pustolovska Disneyjeva princesa s temi uradnimi kostumi Elena iz Avalorja!

Ne morete zgrešiti v risankah Latinske Disney Princeske , v koga lahko postanete s tem izborom kostumov Elena iz Avalorja .

Elena iz Avalorja je pogumna, živahna 16-letnica, ki igra kitaro in odlično dominira v sabljarskih bojih. Ima dolge rjave lase in običajno nosi zelo elegantno obleko, ko nastopa kot kraljica in še enostavnejšo za svoj dan. Oba v rdeči barvi z roza detajli.

Čarovnica je Eleno preklinjala in bila je dolga leta ujeta v amulet, zdaj pa je s svojo zrelostjo in radostjo pripravljena braniti svoje kraljestvo skupaj s komitejem strokovnjakov, kjer lahko najdemo kanclerja Estebana, njenega bratranca, dedka in dedka in njeno prijateljico Naomi.

Kostum Elena of Avalor za dekle je eno najbolj zaželenih daril za rojstni dan in brez dvoma najbolj edinstveno Disneyjevo preobleko iz risanih filmov Disney Channel. V svoji spletni trgovini Funidelia boste našli kostume Elene v klasični in luksuzni izvedbi, skupaj z dodatki, kot so sablja, krona ali lasulja. Zabavajte se, prikrivajoč se kot lepa in pogumna princesa Elena od Avalorja!

https://www.funidelia.si/carrito
Razvrsti po:
: 2 najdenih izdelkov
Kratko:
Vaše iskanje:
    Top