Moana Kostumi

Oblecite se kot nova Disneyjeva princesa Moana s temi novimi kostumi polinezijskega stila Moana .

V filmu Disney je Moana pogumna 16-letna hči poglavarja plemena (Tui), ki živi na osupljivih in divjih otokih starodavnega južnega Tihega oceana (Oceanija). Čeprav ji oče prepoveduje jadranje v globokih vodah, jo Moana radovednost spravi v neizmerno oceano, da živi vznemirljive pustolovščine s svojim prašičem Puajem in smešnim petelinom Heiheijem. Med potovanjem spozna polboga Mauija, ki s svojim mogočnim čarobnim kavljem pomaga soočiti se z morskimi bitji iz starodavne folklore.

Kostum Moana vključuje top v oranžni in rdeči barvi s plemenskimi odtisi, skupaj s slamnatim krilom s tkanino v polinezijskem slogu v beli, smetani in svetlo rjavi barvi. Moana zelo rada nosi tudi svoje neverjetne brinaste kodre, ki jih krasi s pisano rožo.

V Funideliji boste odkrili širok izbor kostumov Moana in Maui za otroke, s katerimi se lahko najmlajši igrajo in razvijajo svojo domišljijo.

Če želite med mladimi nadeti eno najbolj zaželenih daril, ne oklevajte in zdaj kupite modno obleko Moana's Disney in ne ustavite avanture!

https://www.funidelia.si/carrito
Razvrsti po:
: 5 najdenih izdelkov
Kratko:
Vaše iskanje:
    Top